In English

Kämpin sydäntarinat
Hotelli ja sen kaupunki

Vuodesta 1887 alkaen Kämpillä on ollut ilo seurata Helsingin kasvua Pohjolan pääkaupungiksi samalla, kun Suomi on syntynyt, varttunut ja kypsynyt ainutlaatuiseksi kansakunnaksi. Kämpin sydämessä on säilössä lukemattomia tarinoita kohtalokkaista kohtaamisista, ikimuistoisista juhlista, herkistä hetkistä – saattaa sielä olla muutama salaisuuskin, kuiskattuna seinien varjoissa.

Historiallinen hotelli on nähnyt ja kokenut paljon, mutta vieraiden kohtaaminen, lämminhenkinen palvelu ja ajaton ylellisyys ovat säilyneet aitoina tähän päivään asti. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme vuosikymmenten matkaa. Kuinka sinä kirjoitat kanssamme Kämpin tarinaa kohti seuraavia vuosikymmeniä Helsingin hienoimpien hetkien näyttämönä?

Historoitsija Laura Kolbe on kirjoittanut Kämpistä upean kirjan: Hotelli ja sen kaupunki (2015). Teoksen parhaat tarinat on juhlavuoden kunniaksi poimittu ja julkaistu kaikkien nähtäville: etsi kuvasta vuosiluku ja sitä klikkaamalla pääset sukeltamaan Kämpin historian vuosikymmeniin.